Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Зустріч з представниками установ та організацій

Новина
23.08.2019

У цей святковий день, День Державного Прапора України, селищний голова Сегедій П.Ю. щиро привітав працівників установ та організацій громади і відзначив присутніх почесними грамотами за сумлінну та наполегливу працю , вагомі здобутки у професійній діяльності, активну  громадянську  позицію, підтримку ініціатив Софіївської селищної ради та з нагоди Дня Незалежності України.

Голова коротко проінформував присутніх про реалізовані проекти та про ті, які планується втілити в життя найближчим часом.

До привітань приєднався провідний інженер з організації експлуатації та ремонту Софіївського МУВГ, член виконавчого комітету селищної ради Семеряга В.Г.

Вітаємо вас з Днем Державного Прапора, символу духу і свободи нашої країни. Це символ всіх головних етапів і звершень, які сталися протягом 28 років незалежності. Бажаємо вашій родині щастя, здоров'я і віри у краще майбутнє нашої держави.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше