Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Зупини коронавірус

Новина
23.03.2020

 

Шановні мешканці Софіївської селищної об’єднаної територіальної громади.

В останні дні до Софіївської селищної ради звертаються підприємці, сільгоспвиробники та просто громадяни, які хочуть не допустити поширення та допомогти в боротьбі з епідемією коронавірусу. Вирішено придбати кисневий концентратор, тести, захисні костюми для медперсоналу та інші засоби першої необхідності для медичних закладів нашої громади.

Зі свого боку Софіївська селищна рада вже виділила 150 000 грн. на боротьбу з вірусом але цих коштів може бути замало. Тому ми звертаємося до усіх небайдужих з проханням долучитися до акції протидії коронавірусу та при бажанні перерахувавши кошти на рахунок благодійної організації розвитку селища та підтримки громадської ініціативи:

СС БО "РСПГІ"

Код ЄДРПОУ: 36461238

Рахунок: UA543054820000026003000190601

 

Дякуємо за розуміння. Разом ми переможемо недугу!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше