Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Зустріч з директором департаменту освіти і науки облдержадміністрації

Новина
19.03.2019

Цікаво, конструктивно та результативно 19 березня 2019 року пройшла зустріч працівників закладів освіти з директором департаменту освіти і науки облдержадміністрації Полторацьким О.В.

Спілкування директора департаменту з учасниками зібрання було про пріоритетні напрямки діяльності в умовах реформування освіти, зокрема,  було зосереджено увагу на розширенні мережі дошкільних закладів, впровадженні Концепції «Нова українська школа», матеріально- технічному забезпеченні закладів освіти, забезпеченні належних умов навчання дітей з особливими освітніми потребами та організації роботи з ними.

Олексій Володимирович висловив тверде переконання в тому, що Дніпропетровщина є лідером змін в галузі освіти, і що розпочата реформа освіти іде правильним шляхом та за потужної підтримки держави дає позитивні результати.

Зустріч пройшла в щирій та невимушеній атмосфері.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше