Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Зробимо громаду чистішою!

Новина
07.04.2020

В державі карантин, але селищна рада, районні комунальні служби, окремі громадяни продовжують свою роботу у звичайному режимі і акцентують свою увагу на роботу на свіжому повітрі.

Почалися роботи по прибиранню центральних вулиць, паркових зон, меморіального комплексу «Високе», прибудинкових територій, тощо.

Тому звертаємося до тих підприємств, громадян, громадських організацій, які ще не приступили до прибирання і вам долучитися до проведення благоустрою на своїх ділянках  із дотриманням санітарних вимог під час карантину.    

Якщо вам необхідно утилізувати великогабаритне сміття, зверніться до  КП «Софіївське» або зателефонуйте за номером (05650)29092, вони швидко відреагують та нададуть платну послугу.

Шановні мешканці громади, долучайтесь до прибирання прибудинкових територій, проводьте озеленення та покращуйте нашу громаду, адже ми любимо свій край, свою Батьківщину.

Дякуємо за підтримку!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше