Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Завершено реконструкцію опорної школи

Новина
05.01.2021

Сучасна освіта – сильна громада!

Комунальний заклад «Софіївська опорна загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Софіївської селищної ради є опорним закладом освіти Софіївської громади, в ньому навчається 762 учні.

В рамках капітального ремонту в школі створено сучасний освітній простір для навчання та розвитку учнів, в тому числі з особливими освітніми потребами. Заклад став комфортним, безпечним та доступним! У ході ремонту замінено системи опалення, освітлення, вентиляції, оновлено харчоблок та облаштовано санітарні кімнати.

На території школи діє сучасний спортивний майданчик, де учні можуть займатися спортом та активно відпочивати.

Школа має яскравий, естетичний вигляд, а благоустроєна територія школи – одне з улюблених місць спілкування учнів на перервах та після уроків.

Реалізація програми «Спроможна школа для кращих результатів» дала змогу зробити Софіївську опорну школу сучасною, індивідуальною та особливою, центром освітнього, культурного та спортивного життя громади.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше