Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

З Всесвітнім Днем здоров'я

Новина
07.04.2021

В цей день у 1948 році була заснована Всесвітня організація охорони здоров`я. Офіційно в світі День здоров`я відзначається з 1950 року. Головна мета заходів, які проводяться щороку, 7 квітня, в можливості реалізації найвищого права людини бути здоровою, всіляко підтримувати його та вести здоровий спосіб життя.

Саме в цей день  хочемо закликати кожного з вас зосередити зусилля на одному завданні охорони здоров'я, що має великий вплив на наше життя,- зберегти повноту  і продуктивність життя та робити внесок в збереження здоров’я своїх родин і суспільства.

Хочемо, щоб ви і ваші близькі завжди були здорові — цінуйте те, що у вас є, бережіть себе, ведіть правильний спосіб життя і вмійте радіти кожному новому дню.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше