Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

З Різдвом Христовим

Новина
06.01.2020

Шановні жителі громади, району та православні християни!!!

У різдвяний вечір немає місця кращого за рідний дім! Тож у цей день християни збираються тісним дружним колом з близькими та друзями і вітають один одного і бажають найкращого! Ми також вітаємо вас і хочемо побажати щасливих, довгих років в оточенні любові і удачі! Хай збудуться мрії, а найскладніші завдання легко піддаються вашій чарівності і працьовитості!

Не секрет, що наш світ стає трішки добрішим в різдвяну ніч... Всі знають казку про Лускунчика, якому випав шанс все змінити якраз під Різдво... А що допомогло йому? Щира любов! Так нехай в наших серцях завжди буде любов, щоб рятувати інших і самим ставати кращими! Прийміть наші вітання та побажання щастя!

Як просто стати щасливішим. Треба просто відмовитися від образ і злоби. У це свято ми можемо заново народитися, адже сьогодні день народження Христа. Головне зважитися на це.

Вітаємо з Різдвом Христовим! У це світле свято бажаємо миру і спокою в кожному домі, добра, взаєморозуміння, достатку, любові, щастя, душевної рівноваги, успіхів у всіх починаннях, побільше радості, міцного здоров’я та всіх благ! Нехай виправдовуються всі очікування і збудуться найзаповітніші мрії!

Всіх зі святом!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше