Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

З Днем знань!

Освіта
01.09.2023

Дорогі наші школярі, студенти та вчителі!

1 вересня - День знань, це день, який завжди ми асоціюємо із веселими лінійками, першим дзвоником та багатьма святковими емоціями. Цього року, через війну, наше свято може виглядати трохи по-іншому, але душевний заряд та бажання навчатися залишаються незмінними.
Навіть якщо ви не можете потрапити до рідної школи через війну, не забувайте, що знання - це скарб, який ніхто не зможе у вас забрати. Завжди залишаєтеся зацікавленими та спраглими до вивчення нового.
Дорогі наші учителі - ви - справжні герої, які формують майбутнє України. Ваша робота і терпіння - надзвичайно цінні. Бажаємо вам невичерпної енергії та натхнення у подарунок від ваших учнів.

З нагоди Дня знань бажаємо вам всім гарного настрою, щасливих моментів та найкращих досягнень у новому навчальному році. Нехай навчання буде захоплюючою пригодою, а кожен день приноситиме нові відкриття та радості!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше