Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

З Днем землевпорядника!

Новина
13.03.2021

Сердечно вітаємо із професійним святом – Днем землевпорядника!

Розвиток суспільства за всіх часів був пов’язаний з землею, яка і тепер залишається основним засобом для існування людства і джерелом суспільного багатства. Професія землевпорядника завжди користувалася повагою, тому що вона присвячена безцінному скарбові країни – її землі. Ви, землевпорядники, стежите за тим, щоб земля використовувалася раціонально й ефективно.
Від вашої відповідальної і професійної роботи сьогодні значною мірою залежить раціональне використання чорноземів, збереження їх для прийдешніх поколінь, надійний захист конституційних прав землевласників та орендарів. Впевнені, що ви з честю виконаєте покладені на вас завдання. Ваш досвід, знання, принциповість, любов до рідної землі стануть запорукою ефективної реалізації державної земельної політики.
Прийміть сердечні побажання міцного здоров’я, особистого щастя, добробуту й злагоди у сім’ях, натхненної, плідної праці та нових успіхів у обраній справі!

Зі святом!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше