Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

З Днем місцевого самоврядування

Новина
07.12.2018

Шановні працівники органів місцевого самоврядування, депутати рад, активісти самоврядних органів!

Вітаємо всіх Вас з Днем місцевого самоврядування. Усім причетним до цього свята, хочеться подякувати за важку, не завжди вдячну і зовні непомітну працю та побажати міцного здоров’я, благополуччя, миру, злагоди, добра.

Уклін і шана вам, за любов до рідного краю, самовіддану щоденну працю, високу активність у громадсько-політичному житті, непереборне бажання та здатність здолати усі негаразди.

Сердечно бажаємо усім, хто працює на благо територіальної громади, кожній родині, кожному мешканцю міцного здоров`я, достатку й благополуччя.

Особливі слова подяки ветеранам самоврядування, які віддали часточку своєї душі в його становлення та розвиток. Нехай ваш багатий досвід роботи в органах самоврядування стане часткою творчої роботи кожного з нас.

Нехай усі життєві негаразди обходять вас стороною, а непохитна віра у щасливе майбутнє рідного краю й України додають усім нам сили та наснаги.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше