Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До уваги платників податків !!!

Новина
22.03.2021

Відповідно  до  ст.165 п. 1 пп. 24 Податкового кодексу України від 02.12.2010 №2755-VI (зі змінами та доповненнями) доходи,  отримані  від  продажу  власної  сільськогосподарської  продукції,  що  вирощена,  відгодована,  виловлена,  вироблена,  оброблена  та/або  перероблена  безпосередньо  фізичною  особою  на  земельних  ділянках  площа  яких  перевищує  2  гектари  підлягають  оподаткуванню  на  загальних  підставах.

За результатами 2020 року  фізичним особам одноосібникам, які здійснюють вищезазначені види діяльності, необхідно подати податкову декларацію про майновий стан і доходи та сплатити податки вчасно та у повному обсязі відповідно до норм податкового законодавства, адже наповнення державного бюджету, реалізація завдань та функцій держави безпосередньо залежать від ефективного виконання усіма суб’єктами податкового права податкового обов’язку.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше