Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Як сортують сміття софіяни

Новина
04.07.2019

 

Сортування відходів – буденність для багатьох європейців. В нашій громаді поки що не все так сонячно в цьому плані, проте проблиски вже є завдяки ініціативним людям, які власним прикладом демонструють важливість сортування сміття.

Ми поспілкувалися із деякими мешканцями Софіївки, для яких сортування вже стало звичною справою і вони поділилися своїм прикладом з тими, в кого ще не спрацювала екологічна свідомість.

 

Інформація висвітлена в рамках проекту «Zero sof-waste», що став переможцем  у конкурсі «Голос громади у місцевому самоврядуванні», який впроваджений у рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID)

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше