Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Встановлено знаки дорожнього руху

Новина
22.07.2020
В центрі селища, в минулі роки, було пошкоджено та викрадено знаки дорожнього руху, які забороняють рух вантажних автомобілів. Це призвело до того, що центром почали пересуватися важковагові автомобілі та руйнувати і без цього пошкоджене асфальтне покриття.
 
Тому, 20.07.2020, Софіївською селищною радою було придбано та встановлено відповідні знаки на перехрестях біля автовокзалу, стадіону та магазину Урожай (поблизу колишнього комунхозу).
 
Місця встановлення знаків були обстежені представниками служби автомобільних доріг, які прибули на оперативну нараду при селищному голові щодо ремонту дороги Т-04-19 П'ятихатки - Апостолове – Зеленодольськ в межах селища Софіївка.
 
Надіємось на початок ремонту центральних автомобільних доріг селища найближчим часом.
 
Звертаємось до мешканців, зі свого боку, повідомляти про випадки пересування важковагового транспорту в заборонених для цього місцях. (Бажано з фото та відео)
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше