Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відповідальність за несплату аліментів

Новина
25.05.2020

 

Статтею 183-1 встановлено адміністративну відповідальність за несплату аліментів, що полягає у несплаті аліментів на утримання дитини, одного з подружжя, батьків або інших членів сім’ї, що призвела до виникнення заборгованості, сукупний розмір якої перевищує суму відповідних платежів за шість місяців з дня пред’явлення виконавчого документа до примусового виконання. За таке порушення передбачено адміністративне стягнення у вигляді суспільно корисних робіт на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин.

Так, 25.05.2020  начальником Софіївського районного сектору Оксаною Галушкою під час робочої зустрічі із заступником голови Софіївської селищної ради Антоном Маськом обговорено проблемні питання, які виникають під час виконання рішень суду про накладення адміністративної відповідальності у вигляді суспільно корисних робіт, визначено відповідні пріоритети та напрямки роботи у подальшому.

 

 

Оксана ГАЛУШКА

Начальник Софіївського районного сектору

філії Державної установи «Центр пробації»

у Дніпропетровській області

капітан внутрішньої служби

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше