Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбувся чемпіонат Софіївської ДЮСШ та смт Софіївка з жиму лежачи

Новина
04.12.2020

 

3 грудня 2020 року, напередодні Дня Збройних Сил України, відбувся чемпіонат Софіївської  ДЮСШ з жиму лежачи серед спортсменів до 13 років, юніорів та чемпіонат смт Софіївка серед дорослих спортсменів.

В залі важкої атлетики Софіївської федерації важкої атлетики (вул. Карпенко 20) змагались за перемогу спортсмени Софіївської ДЮСШ в своїх вагових категоріях і майже всі показали свої кращі результати.

В самій найменшій ваговій категорії до 20 кілограмів кращий свій результат показав наймолодший спортсмен змагань ,6-річний Єгор Маслечко, він вижав штангу вагою 10 кілограмів, зірвав бурю аплодисментів  і став чемпіоном в своїй вазі.

В наступній вазі до 34 кілограмів, з результатом жиму 17 кілограмів чемпіоном ДЮСШ став Кириченко Платон і хоча він не показав свого кращого результату, хлопець це намагався зробити, але штанга цього разу не підкорилась . Поки що…

В наступній вазі до 38 кілограмів власної ваги за перемогу змагались Григор’єв Максим та Васецький Ярослав.

З результатом жиму 22,5 кілограми чемпіоном ДЮСШ став Максим Григор’єв, а Ярослав показав другий результат – 15 кілограмів.

В категорії до 44 кілограмів з результатом  32,5 кілограми чемпіоном ДЮСШ 2020 року став Михайло Соколенко, а дебютант змагань, Романенко Антон, показав в жимі 27,5 кілограмів. Це друге місце… Вітаємо спортсменів!

В наступній категорії до 50 кілограмів за перемогу змагались Ляшко Максим та Горб Максим.

Хлопці не хотіли один одному програвати, але як завжди в спорті, є лише один переможець.

Ним став Горб Максим, він вижав штангу вагою 50 кілограмів і став переможцем. Максим є представником класу спортсменів «Інваспорт» і лише карантин завадив йому виступити на чемпіонаті України в цьому класі.

А Ляшко Максим показав результат в жимі 37,5 кілограмів і це другий результат в категорії.

В ваговій до 55 кілограмів серед юнаків свій кращий результат показав Гладкий Станіслав, він вижав штангу вагою 60 кілограмів і на 5 кілограмів покращив  свій результат, який він показав на чемпіонаті області з пауерліфтингу. Там Станіслав став призером чемпіонату області.

Також Станіслав в зв’язку з карантином не зміг прийняти участь в чемпіонаті України серед учнів ДЮСШ 2020 року, а там можливе було його попадання в призову трійку.

Серед юніорів чемпіоном ДЮСШ в цій вазі став Перехрест Богдан, він вижав штангу вагою 60 кілограмів. Вітаємо!

В ваговій категорії до 70 кілограмів чемпіоном ДЮСШ став Путієнко Євген, він показав в жимі результат 55 кілограмів, друге місце в Кодні Артема – 45 кілограмів.

Після закінчення змагань серед юнаків та юніорів до змагань приступили дорослі атлети і в ваговій категорії до 77 кілограмів боротьба за першість велась між Гапликом Олексієм та Хижовим Олександром.

Олександр не захотів довго чекати на перемогу, вижавши 110 кілограмів ,він став чемпіоном Софіївки 2020 року.

В Олексія, цього разу, результат в жимі 70 кілограмів.

Шиханцов Андрій, в ваговій категорії до 82 кілограмів , показав жим 90 кілограмів.

А Мащенко Денис (вагова категорія до 90 кілограмів) на жаль, залишився на стартовій вазі 70 кілограмів, бо після того, наступні результати не зміг зафіксувати.

Отже, змагання закінчились, всі призери та переможці отримали дипломи від головного судді змагань, Круглика Віктора Олексійовича та Софіївської ДЮСШ (директор Заскока О.Л) та Софіївської федерації важкої атлетики і будемо мати надію, що в наступному році наші спортсмени зможуть показати свої кращі результати на чемпіонаті Дніпропетровської області з пауерлфітингу.

 В.О.Круглик – головний суддя змагань.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше