Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулася зустріч з представниками громадських організацій потерпілих на виробництві

Новина
07.08.2020

 

         07 серпня перший заступник Міністра соціальної політики, голова правління Фонду Євген Котик за участю в.о. директора виконавчої дирекції Фонду Тетяни Михайленко та керівників структурних підрозділів виконавчої дирекції провів зустріч з представниками громадських організацій потерпілих на виробництві.

        На зустрічі обговорили проблемні питання щодо соціального захисту потерпілих на виробництві, здійснення страхових виплат та надання соціальних послуг.

        Виконавчою дирекцією Фонду спільно з Мінсоцполітики на сьогодні вживаються необхідні заходи щодо врегулювання на законодавчому рівні і усунення обмежень на здійснення Фондом видатків на медичні та соціальні послуги для потерпілих, одноразових виплат у разі нещасного випадку чи профзахворювання.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше