Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Від ідей до втілення: обирай ідею молодіжного проекту, який буде реалізовано у Софіївській громаді

Молодь
04.05.2023

Від ідей до втілення: обирай ідею молодіжного проекту, який буде реалізовано у Софіївській громаді

За результатами Діалогів участі у Софіївській громаді молоддю були розроблені пропозиції 10-ти ідей молодіжних проєктів. Наступний етап - онлайн-опитування молоді щодо пріоритетних ідей.
Переходь за посиланням https://forms.gle/HxyEK8Xgknahx4TUA та обирай ту ідею молодіжного проєкту, яка отримає фінансування на реалізацію від Програми DOBRE.
За результатами опитування молоді Софіївської громади буде обрано ТРИ пріоритетні ідеї молодіжних проєктів, спрямованих на відновлення/покращення інфраструктури молодіжної роботи у Софіївській громаді, з яких Програма USAID DOBRE профінансує 1 проєкт на суму $10000.

Онлайн-опитування триватиме до 10 травня 2023 року.

Програма DOBRE лишає за собою фінальне погодження проєктної ідеї для подальшої підготовки проєктної заявки, яка відповідатиме умовам та пріоритетам грантової програми.

Програма «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID)

#DOBRE

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше