Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Про проведення громадських обговорень

Новина
24.07.2020

Про проведення громадських обговорень проекту детального плану території с. Кам’янка Софіївського району Дніпропетровської області з метою будівництва та експлуатації споруди електрозв’язку – вежі ТОВ «УкрТАУЕР» для забезпечення мешканців громади сучасним якісним зв’язком та інтернетом.

Детальний план виконаний з метою вибору оптимального міста будівництва та експлуатації споруди електрозв’язку – вежі на земельній ділянці площею 0,02 га.

З текстовою та графічною частинами зазначеного проекту можна ознайомитись з 01.08.2020 р. у приміщенні Кам’янської сільської ради з понеділка по п’ятницю з 8.00 до 17.00 години.

Конференція по узагальненню підсумків розгляду пропозицій громадськості відбудеться 01.09.2020 р. о 12.00 в адмінприміщенні сільської ради за адресою: 53160, Дніпропетровська обл., Софіївський район, село Кам'янка, вул. Клубна, будинок 11.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше