Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Благовіщення Пресвятої Богородиці!

Новина
07.04.2020

З першими променями весняного сонечка, пахощами зораної землі приходить в Україну свято Благовіщення, яке православні християни відзначають щороку 7 квітня. Саме цього дня вісник Божий, Архангел Гавриїл приніс чудову, благу звістку про майбутнє народження Сина Божого.

Вітаємо Вас з величним і світлим святом Благовіщення та щиро бажаємо, щоб щастя та добро ніколи не полишало Ваші оселі.

Хочемо щоб кожний куточок нашої країни, кожна родина, кожна людина у цей день відчули радість, тепло та затишок. Нехай кожен з нас цього дня зробить бодай одну добру справу, допоможе ближньому, посміхнеться незнайомому, побажає добра друзям.

І тоді весь наш світ стане хоч трохи світлішим, радіснішим та щасливим. Бажаємо всім любові у душі, віри у серці, злагоди у суспільстві.

Хай до вас приходять тільки благі звістки.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше