Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

УВАГА! УВАГА! КОНКУРС!

Новина
05.11.2021

З 01 листопада 2021 року розпочався обласний дитячий конкурс серед дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки «МОЇ ПРАВА – ВЕЛИКІ МОЖЛИВОСТІ».

У конкурсі можуть приймати участь діти віком від 6 до 18 років, які потребують особливої соціальної уваги, а також діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти осіб, визнаних учасниками бойових дій, рідні діти батьків-вихователів або прийомних батьків, діти з сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, діти з інвалідністю, діти з багатодітних сімей і т.д.

Тематика конкурсних робіт:

-як змінилась сфера захисту прав дитини з моменту ратифікації Конвенції ООН про права дитини;

-як захист прав дитини вплинув на її життя та особисті досягнення, позитивний досвід;

-які зміни в сфері захисту прав дитини очікуються протягом наступних 30-ти років (погляд у майбутнє).

Конкурс проводиться за 3 номінаціями:

-відеоролик до 1 хвилини у форматі wmv, 3gp, mp4;

-малюнок – плакат розміром А3 у цифровому форматі;

-есе на 1 друковану сторінку у форматі pdl.

За додатковою інформацією Ви можете звернутися до служби у справах дітей виконавчого комітету Софіївської селищної ради за тел. 0564 23-21-05, або за адресою: смт Софіївка, бульвар Шевченка, 19, кабінет № 5.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше