Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Святковий концерт до 8-го березня

Новина
06.03.2019

З ледь відчутним подихом весни приходить до нас прекрасне свято представниць кращої половини людства – Міжнародний жіночий день 8 березня.

Тож сьогодні в будинку культури було дуже людно. Усі зібралися на святковий концерт до 8-го березня, який відбувся у форматі «Софіївка ТВ».

До нас завітав депутат Дніпропетровської обласної ради Козак Юрій Іванович, він привітав жінок зі святом весни та побажав всім жінкам довічного щастя, кохання, миру та постійного добробуту. Приємним сюрпризом для присутніх став розіграш лотереї від Юрія Івановича. До теплих слів привітань приєдналася голова районної ради Шевцова Надія Дмитрівна. Також привітати всіх жінок зібралися голови багатьох сусідніх громад, Сегедій Петро Юрійович – голова Софіївської ОТГ, Шевцов Артур Анатолійович – голова Вакулівської ОТГ, Стрибуль Олександр Тимофійович – голова Кам’янської сільської ради та Трофименко Вікторія Олегівна – голова Ордо-Василівської сільської ради.

Програма святкового концерту була динамічною та вишуканою. Глядацька аудиторія щиро дякувала учасникам творчих колективів та окремим виконавцям за чудовий концерт, подарований на честь цього свята. Особливо приємне здивування викликали пісенні виступи від Софіївського селищного голови Сегедія П.Ю.

Тож, дорогі жінки, нехай втілюються у життя ваші найзаповітніші мрії, нехай поруч з вами завжди будуть лише гідні люди, щоб кожен прийдешній день ви зустрічали з посмішкою, з передчуттям радості, із впевненістю і щиросердечним спокоєм!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше