Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Створення освітньо-туристичного центру на території вирощування аквакультури

Новина
03.06.2021

Розпочато реалізацію останнього проекту в рамках програми DOBRE «Створення освітньо-туристичного центру на території Вирощування аквакультури»?

Проектом передбачено створення освітньо-туристичного об’єкту, на базі якого буде відновлено рибний промисел на території Софіївської громади.
За допомогою наглядних прикладів кожен мешканець, а також приватний підприємець, який має намір займатися розведенням риби, зможе відвідати центр в якому буде розміщено інформаційні стенди, акваріуми з личинками, мальком та вже вирощеною рибою.
Також будуть розроблені заходи для студентів професійного ліцею та учнів Софіївської опорної школи з популяризації рибного промислу та професій пов’язаних з ним, проводитимуться екскурсії до риборозплідників і презентація технології розведення риби.

Кожен бажаючий зможе отримати повну та вичерпну інформацію про технологію розведення та вилову риби в промислових, і не тільки, масштабах.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше