Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Семінар для юридичних осіб

Новина
07.07.2020

ДО УВАГИ КЕРІВНИКІВ ЮРИДИЧНИХ ОСІБ!

Виконавчий комітет Софіївської селищної ради повідомляє про проведення семінару, який відбудеться 16 липня 2020 року о 10.00 в «Будинку культури» (адреса: вулиця Незалежності, 91, смт.Софіївка, Софіївський район, Дніпропетровська область) щодо висвітлення питань:

  1. Внесення інформації до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань про кінцевого бенефіціарного власника юридичної особи, передбаченої Законом України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення».
  2. Детінізація доходів і легалізація трудових відносин.
  3. Інші питання.

Захід буде проведено з дотриманням умов карантину відповідно до вимог Постанови Кабінету Міністрів від 17 червня 2020 року №500.

Присутніх просимо обов’язково бути в масках та дотримуватися фізичної дистанції між учасниками не менше ніж 1,5 метра.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше