Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Рішення комісії ТЕБ та НС щодо запобігання поширенню коронавірусу

Новина
18.03.2020
Протокол № 04/2020 позачергового засідання Комісії ТЕБ та НС Софіївської селищної ради Щодо запобігання поширенню корона вірусу COVID-19 на території Софіївської селищної об’єднаної територіальної громади, відповідно до протоколу Дніпропетровської регіональної комісії з питань ТЕБ і НС №7 від 05 березня 2020 року та № 10 від 17 березня 2020 року.
 
За результатами доповіді та з урахуванням обговорення, керуючись законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» комісія вирішила:
 
 
  • Начальнику відділу освіти виконавчого комітету Софіївської селищної ради
 
➡️Забезпечити в умовах запровадженого карантину в усіх закладах освіти (шкільної, дошкільної, загальної середньої, професійної) переведення діяльності в режим дистанційного навчання.
 
➡️Забезпечити скасування проведення та участі у масових заходах освітнього, наукового, соціального, спортивного та мистецько-розважального характеру в усіх корпусах на території закладів освіти, зокрема проведення олімпіад, спартакіад, змагань, тренувань, конкурсів, виставок, концертів.
 
➡️Забезпечити здійснення контролю за перебуванням дітей поза школою, дотримання карантину.
 
 
  • Начальнику відділу культури, туризму, молоді та спорту виконавчого комітету Софіївської селищної ради
 
➡️Скасувати проведення культурно-масових заходів в усіх закладах культури з метою недопущення поширення гострих респіраторних вірусних інфекцій, у тому числі спричинених коронавірусомCOVID – 19, до стабілізації епідемічної ситуації
 
 
  • Головному лікарю КНП «Софіївський районний центр ПМСД» Софіївської районної ради Дніпропетровської області та Головному лікарю КП «Софіївська районна центральна лікарня»
 
➡️Забезпечити неухильне виконання Алгоритму запровадження протиепідемічних заходів для запобігання поширенню корона вірусу COVID-19 в Україні та Комунікаційного плану щодо визначення алгоритмів дій у разі виникнення захворювання на COVID-19 з урахуванням заходів, передбачених у Національному плані протиепідемічних заходів щодо запобігання занесенню і поширенню не території України гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19.на 2020 рік, затвердженому розпорядженням Кабінету Міністрів України від 03 лютого 2020 року № 93-р
 
➡️Підготувати інформацію про перелік підготовлених лікувально-профілактичних закладів для проведення обсервації осіб з ознаками гострого респіраторного захворювання, спричиненого корона вірусом COVID-19, із зазначенням адреси закладу, кількості місць та кімнат.
 
➡️Забезпечити проведення посиленого моніторингу стану захворюваності та контролю за виконанням санітарно- епідемічних заходів та своєчасного подання голові комісії з питань ТЕБ і НС інформації та пропозицій для прийняття ефективних управлінських рішень.
 
➡️Забезпечити цілодобове чергування 7 днів на тиждень чергового медичного персоналу на території закладів охорони здоров’я.
 
 
  • Керівникам підприємств, установ, та організацій усіх форм власності на території громади
 
➡️Запровадити щоденний температурний скринінг персоналу, негайно відправляти додому на самоізоляцію усіх працівників, які мають ознаки гострих респіраторних захворювань
 
➡️Максимально перевести здійснювану персоналом роботу на віддалений доступ із застосуванням електронних комунікацій і технологій.
 
➡️Передбачити режим регулярного провітрювання службових приміщень, за можливістю здійснювати дезінфекційні заходи за допомогою кварцювання.
 
➡️Розглянути можливість переведення роботи центрів надання адміністративних послуг в режим «без клієнтів» через онлайн-сервіси та телефонний зв’язок.
 
➡️Скасувати або максимально перевести в режим телефонних або відеоконференції усі нарадчі заходи, засідання колегій та дорадчих органів.
 
➡️Скасувати до особливого розпорядження проведення особистих прийомів громадян.
 
 
  • Закладам ресторанного господарства, до яких відносяться ресторани, бари, кафе, кафетерії, закусочні, їдальні, буфети та інші заклади
 
➡️Заборонити з 18 березня 2020 року на період карантину приймати відвідувачів барам, кафе, закладам харчування, закладам розваг, культури і послуг на території Софіївської селищної об’єднаної територіальної громади.
 
➡️Дозволити надавати послуги з громадського харчування тільки із застосуванням адресної доставки замовлення за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту
 
  • Комунальному підприємству «Софіївське»
 
➡️Заборонити з 18 березня 2020 року на період карантину роботу торгівельних майданчиків та об’єктів стихійної торгівлі на території Софіївської селищної об’єднаної територіальної громади.
 
 
  • Власникам та керівникам продуктових магазинів, магазинів побутових товарів, банківських установ, аптек, АЗС
 
➡️Забезпечити на території Софіївської селищної об’єднаної територіальної громади безперебійну роботи продуктових магазинів, магазинів побутових товарів, банківських установ, аптек, АЗС.
 
➡️Забезпечити в приміщеннях наявності безкоштовного антисептику для дезінфекції рук персоналу та відвідувачів, забезпечити працівників засобами особистого захисту.
 
➡️Проводити вологе прибирання та дезінфекції в приміщеннях як мінімум два рази на добу.
 
 
 
  • У разі невиконання вимог та рекомендацій даного протоколу відповідальні особи будуть притягнуті до адміністративної та кримінальної відповідальності.
 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше