Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Ремонт та підсилення гідротехнічної споруди розташованої в смт Софіївка (між провул. Квітневий та вул. Джерельна).

Новина
18.12.2018

За останні роки неодноразово були зафіксовані випадки прориву греблі, що між провулком Квітневий та вулицею Джерельна, водойми колишнього Старого ставка, що в селищі Софіївка. Майже кожного року Софіївська селищна рада проводила ремонтні роботи шляхом підсипу та локалізації місця прориву, але це не давало бажаного результату. Тому в цьому році Софіївською селищною радою було вирішено провести капітальний ремонт та підсипати греблю Старого ставка.

Сьогодні дивлячись на те як виглядає гребля тяжко пригадати якою вона була, адже  із семи метрів завширшки вона виросла майже удвоє, прибрано очерет відкривши простір та приємний пейзаж. Для зміцнення поверхні завезено шлаковий відсів. Для безпечного пересування громадян, що кожного дня рухаються по греблі було вирішено просипати доріжку із мілкого піску вздовж усієї греблі.

Тепер із вузької, аварійної, греблі Старого ставка стала широка, міцна, зручна для пересування, гідрологічна споруда яка надійно прослужить іще не один десяток років і забезпечить безпеку громадян, що живуть поряд та в низині самої водойми.

Цього вимагала громада, а наш девіз в роботі: « Все для людей, все для громади».

На сьогодні сектором з питань цивільного захисту населення розробляється декілька проектів щодо забезпечення безпеки життєдіяльності громадян в громаді. Ми і надалі будемо піклуватися за вашу безпеку та створення безпечних умов для проживання усіх верств населення.

З питань покращення безпеки, просимо свої пропозиції надавати до Софіївської селищної ради спеціалісту з питань цивільного захисту,оборонної і мобілізаційної роботи та роботи з правоохоронними органами.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше