Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

П’ята річниця Закону України «Про пробацію»

Новина
13.02.2020

 

#Пробація в дії#

З нагоди П’ятої річниці Закону України «Про пробацію» 13.02.2020  начальником Софіївського районного сектору майором внутрішньої служби Оксаною Галушкою організовано та проведено прес-конференцію за участю представників Софіївської селищної ради, Девладівської сільської ради, Софіївського районного суду, Софіївського відділу поліції, Софіївського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей Софіївської райдержадміністрації, Софіївського бюро правової допомоги, відділу надання соціальних послуг в Софіївському районі Криворізького міжрайонного центру зайнятості, Софіївського відділу Державної виконавчої служби.

Під час заходу Оксана Галушка продемонструвала презентацію на тему « 5-річний рубіж дії Закону України  « Про пробацію » та розповіла про діяльність та досягнення уповноважених органів з питань пробації за 5 років, а також довела до відому присутніх інформацію щодо мети діяльності органів пробації, основних напрямків роботи, завдань, що виконує орган пробації, головних аспектів пробаційного нагляду за суб’єктами пробації та організації волонтерської діяльності, пов’язаної з пробацією.

Наприкінці заходу учасники висловили свої враження від зустрічі, оговорили напрямки подальшої роботи щодо надання суб’єктам пробації всебічної підтримки.

«Пробація – безпечніше суспільство»!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше