Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Продовжуються ремонтні роботи в дитячих садочках

Новина
10.02.2021

Сьогодні відбулася зустріч селищного голови Петра Сегедія з представниками Програми розвитку ООН в Україні Ігорем Кістеньов-Кавказьким та Наталією Гусєвою. На зустрічі також були присутні в.о. директора Департаменту капітального будівництва Дніпропетровської ОДА Дмитро Макаров, начальник відділу освіти Валентина Мазенко, представники підрядників та технічного нагляду з будівництва трьох дошкільних навчальних закладів «Чайка», «Берізка», «Ромашка» в смт Софіївка.

Підчас зустрічі були обговорені питання ходу реалізації проектів та терміну їх завершення. На даний час в садочках «Чайка» та «Берізка» будівельні роботи виконані майже на 70%, а в «Ромашці» - на 18%. Підрядник ДНЗ «Ромашка» гарантував, що після настання сприятливих погодних умов роботи на об’єкті значно прискоряться. Буде розпочато заміну покрівлі, утеплено та оштукатурено фасади.
За круглим столом підведено підсумки сьогоднішньої співпраці та сплановано роботи на майбутнє.
Селищний голова подякував представникам ПРООН та зазначив, що був би радий співпрацювати ще в ІІ фазі проекту ПРООН, адже громада велика і великі плани щодо розбудови та покращення інфраструктури всіх населених пунктів.
Нагадуємо, що проект реалізується в рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України - спільна програма Європейського інвестиційного банку та уряду України. ЄІБ фінансує будівельні роботи (для об'єктів Дніпропетровської області - до 80%, а 20% ПДВ плюс додаткові витрати - місцеві бюджети) та проведення технічного нагляду.

Виконавцем програми та розпорядником коштів субвенції на реалізацію проектів є Міністерство розвитку громад та територій України.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше