Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Пробація: нагляд, поєднаний із соціальною допомогою

Новина
25.05.2020

 

Соціальна адаптація осіб, які звільняються з місць позбавлення або обмеження волі, та соціальна підтримка осіб, засуджених до покарань, не пов´язаних з позбавленням волі, – стала ключовою темою робочої зустрічі, яка пройшла 25.05. 2020 року в приміщенні Софіївського центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді.

Так, в ході зустрічі, було обговорено функції та повноваження кожної із сторін, визначено порядок проведення спільної профілактичної роботи серед дітей та молоді, які перебувають на обліку. З’ясовано проблеми та ситуації, які найчастіше виникають та доводиться вирішувати. Також визначено основні напрями та форми взаємодії  щодо соціального супроводу і контролю за поведінкою дітей і молоді, які засуджені до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, звільнені від відбування покарання з випробуванням або особи, яких готують до звільнення з установ виконання покарань.

 

Оксана ГАЛУШКА

Начальник Софіївського районного сектору

філії Державної установи «Центр пробації»

у Дніпропетровській області

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше