Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Про результати жеребкування

Новина
28.12.2021

28 грудня 2021 року в приміщенні   Софіївської селищної   ради  відбулося жеребкування серед кандидатур представників  Дніпропетровської обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я України для включення до складу конкурсної комісії  з проведення повторного конкурсу на зайняття вакантної  посади завідуючого Комунального підприємства «Софіївська центральна аптека №100».

 За результатми жеребкування до складу конкурсної комісії  з проведення повторного конкурсу на зайняття вакантної  посади завідуючого Комунального підприємства «Софіївська центральна аптека №100» від  представників галузевих професійних спілок, громадських об’єднань у сфері охорони здоров’я відповідного функціонального спрямування  та/або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності обрано:

  • Стрижко Сергій Дмитрович, Дніпропетровська обласна організація профспілки працівників охорони здоров’я;
  • Москалець Євген Юрійович, Дніпропетровська обласна організація профспілки працівників охорони здоров’я.

Секретар конкурсної комісії  з проведення повторного конкурсу на зайняття вакантної  посади завідувача Комунального підприємства «Софіївська центральна аптека №100» Назаренко Л.І. інформує, що перше засідання даної конкурсної комісії, відбудеться 30 грудня 2021 року о 11 годині 00 хвилин в приміщенні Софіївської селищної ради за адресою: Криворізький р-н смт Софіївка бульвар Шевченка,19  ІІ поверх приміщення сесійної зали.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше