Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акту

Регуляторна політика
17.04.2020

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акту

 

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акту рішення Софіївської селищної ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2021 рік».

Проєкт рішення Софіївської селищної  ради «Про встановлення ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на 2021 рік» розроблено відділом контролю за додержання законодавства про працю, оподаткування та регулювання земельних відносин Софіївської селищної ради.   Проектом регуляторного акту передбачається встановити ставки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, які забезпечили б додаткові надходження до бюджету Софіївської селищної об’єднаної територіальної громади для реалізації місцевих програм.

Проєкт регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу до нього  розміщені 17 квітня 2020 року на офіційному сайті Софіївської селищної об’єднаної територіальної громади sofotg.gov.ua  у розділі «Документи».

Запрошуємо Вас до співпраці щодо внесення зауважень та пропозицій до даного проєкту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу до них.

Зауваження та пропозиції надавати до Софіївської селищної радинадавати

  • за адресою:53100, смт. Софіївка, вул. Шкільна,19, Дніпропетровська обл..;
  • E-mail: sofselrad@ukr.net;
  • за телефонами (05650)28244.

Зауваження та пропозиції приймаються в письмовому, електронному та/або усному вигляді (засобами телефонного зв’язку).

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше