Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

Новина
17.04.2020

 

Відповідно до вимог Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності", з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань оприлюднюються проекти рішень селищної ради "Про встановлення ставок орендної плати", «Про встановлення ставок та пільг зі сплати за землю» та аналізи їх регуляторного впливу.

Розробник – відділ контролю за додержанням законодавства про працю, оподаткування та регулювання земельних відносин виконавчого комітету Софіївської селищної ради.

Метою прийняття рішень Софіївської селищної ради «Про встановлення ставок орендної плати» та «Про встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку» є:

  • безумовне виконання норм чинного законодавства.

 

Проекти рішень «Про встановлення ставок орендної плати» та «Про встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку» та аналіз їх регуляторного впливу розміщено 17 квітня 2020 року в мережі Інтернет на сайті Софіївської селищної ради http://sofotg.gov.ua у розділі «Документи».

Строк приймання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту.

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта просимо надавати в письмовому вигляді за адресою: 53100, смт Софіївка, вул. Шкільна,19, Софіївського району, Дніпропетровської області, тел. (056)2-82- 44,

е-mail: sofselrad@ukr.net

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше