Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

Новина
26.10.2018

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

Відповідно до статей 9, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та з метою одержання зауважень і пропозицій повідомляє про оприлюднення регуляторного акту – проект рішення Софіївської селищної ради «Про затвердження Правил благоустрою на території Софіївської селищної ради» та аналіз його регуляторного впливу.

Розробник проекту: відділ державного архітектурно-будівельного контролю, будівництва та благоустрою території виконавчого комітету Cофіївської селищної ради.

Проект рішення опублікований на офіційному сайті Софіївської селищної ради – https://sofotg.gov.ua/

Метою прийняття рішення є створення сприятливого для життєдіяльності населення довкілля, збереження і охорона навколишнього природного середовища, забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя.

Зауваження та пропозиції до проекту регуляторного акта приймаються протягом місяця з дня його офіційного оприлюднення до виконкому Софіївської селищної ради у письмовому або в електронному вигляді за адресою:

 поштова адреса: 53100, Дніпропетровська обл., Софіївський район, смт Софіївка, вул. Шкільна, 19;

е-mail: sofselrad@ukr.net

тел.(05650)28201


 

Строк дії Правил не встановлюється, але може бути обмежений або закінчений внаслідок змін у нормативно-правових актах на державному рівні.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше