Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Пошук роботи, організація самозайнятості та ознайомлення з новими професіями

Соціальний захист
25.05.2023

25 травня 2023 року в Софіївському секторі Криворізької філії Дніпропетровського обласного центру зайнятості, організований завідувачем сектору Вікторією Турівною, відбувся черговий семінар для безробітних осіб з метою пошуку роботи, організації самозайнятості та ознайомлення з новими професіями.

Однією з доповідачів була начальник служби у справах дітей Виконавчого комітету Софіївської селищної ради Світлана Розбицька. Метою виступу було ознайомлення присутніх із професійною комплексною послугою ПАТРОНАТ.

Слухачам семінару було повідомлено про критерії щодо осіб, які можуть бути патронатними вихователями, терміни перебування дітей у патронатній сім'ї, оплата праці патронатного вихователя, права та обов'язки патронатних вихователів та інше.

Світлана Розбицька відповіла на питання присутніх та надала контакти, за якими зацікавлені особи можуть звернутися за більш детальною інформацією щодо умов створення патронатної сім'ї.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше