Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Порядок відчуження об’єктів комунальної власності

Новина
10.02.2020

Повідомлення

про оприлюднення регуляторного акта та аналізу впливу регуляторного акта - проекту рішення Софіївської селищної ради «Про затвердження Положення про порядок відчуження об’єктів комунальної власності Софіївської селищної об’єднаної територіальної громади»

 

Розробник проекту – виконавчий комітет Софіївської селищної ради Софіївського району Дніпропетровської області.

Представлений регуляторний акт розроблений з метою запровадження єдиного механізму проведення відчуження майна, чіткого визначення способу відчуження, допоможе встановити єдині вимоги щодо процедури відчуження комунального майна шляхом його продажу на аукціоні.

Вказаний регуляторний акт розроблений для забезпечення ефективного управління майном Софіївської селищної об’єднаної територіальної громади та визначає:  механізм та способи відчуження об’єктів комунальної власності; порядок прийняття рішення про відчуження майна; спосіб визначення стартової ціни об’єкта, який підлягає відчуженню; критерії до об’єктів, які можуть бути відчужені; визначення вимог щодо процедури відчуження комунального майна; встановлює порядок проведення електронного аукціону та визначення переможця.

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, а також їх об’єднань до вказаного проекту рішення приймаються упродовж місяця з дати оприлюднення проекту розробником: на поштову адресу – 53100, вул. Шкільна, 19, смт Софіївка, Софіївський район, Дніпропетровська область, на електронну адресу - sofselrad@ukr.net

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше