Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Пленарне засідання 58-ї сесії

Новина
19.02.2020

ПОВІДОМЛЕННЯ

про скликання  п’ятдесят восьмої сесії Софіївської селищної ради VII скликання

27 лютого 2020 року о 13.00 в залі засідань Софіївської селищної ради (смт Софіївка, вул. Шкільна, 19, другий поверх) скликається  58 сесія селищної ради.

На розгляд сесії пропонується внести наступні питання:

  1. Про внесення змін до рішення селищної ради від 18.12.2019 №2797-55/VII «Про Софіївський селищний бюджет на 2020 рік».
  2. Про виконання Софіївського селищного бюджету за 2019 рік.
  3. Про затвердження договорів, укладених селищним головою.
  4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі та передачу її у власність.
  5. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства для подальшої передачі у власність.
  6. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та подальшої передачі у власність.
  7. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва жилого будинку, господарських будівель та споруд для подальшої передачі у власність.
  8. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу її у власність.
  9. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для подальшої оренди.
  10. Про укладення договору оренди землі.
  11. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення фермерського господарства за рахунок земель селянського фермерського господарства.
  12. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  13. Про скасування рішення сесії.
  14. Про погодження виділення земельної ділянки.
  15. Про затвердження Положення про громадське пасовище на території Софіївської селищної ради.
  16. Про внесення змін в рішення сесії.
  17. Про звернення депутатів Софіївської селищної ради до Головного управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області щодо протиправного, непогодженого виділення земельних ділянок.
  18. Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку.
  19. Про встановлення ставок орендної плати.
  20. Про погодження приймання подарунку.
  21. Про оренду майна комунальної власності Софіївської селищної ради.
  22. Про створення Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг».
  23. Про встановлення стимулюючих виплат директору комунального підприємства «Софіївська центральна районна лікарня» Дніпропетровської обласної ради» Лейченко С.А.
  24. Про затвердження проєктно – кошторисної документації по об’єкту: «Капітальний ремонт перехрестя між вул. Карпенка та вул. Больнична в смт Софіївка Софіївського району Дніпропетровської області».
  25. Про внесення змін до Положення про пайову участь замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно – транспортної та соціальної інфраструктури населених пунктів Софіївської селищної ради, затвердженого рішенням Софіївської селищної ради від 13.12.2017 №1571-30/VII.
  26. Про затвердження Порядку надання пільг по оплаті за харчування дітей у закладах освіти Софіївської селищної ради.
  27. Про затвердження графіку звітування депутатів селищної ради, голів постійних комісій.
  28. Про офіційний веб-сайт Софіївської селищної ради.
  29. Різне.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше