Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Пленарне засідання 46-ї сесії Софіївської селищної ради VII скликання.

Новина
14.05.2019

22 травня 2019 року о 13.00 год. в залі засідань Софіївської селищної ради, за адресою: смт Софіївка, вул. Шкільна, 19 (другий поверх) відбудеться пленарне засідання 46-ї сесії Софіївської селищної ради VII скликання.

На розгляд 46 сесії пропонується внести наступні питання:

  1. Про виконання Софіївського селищного бюджету за І квартал 2019 року.
  2. Про внесення змін до рішення Софіївської селищної ради від 12.12.2018р. №2198-41/VII «Про Софіївський селищний бюджет на 2019 рік».

Інформує: провідний спеціаліст фінансово-економічного відділу виконавчого комітету селищної ради Савицька Л.І.

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі та передачу її у власність.
  2. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу її у власність.
  3. Про передачу земельної ділянки в комунальну власність (для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування).
  4. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та подальшої передачі у власність.
  5. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва жилого будинку, господарських будівель та споруд для подальшої передачі у власність.
  6. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу її у власність.
  7. Про розірвання договору оренди земельної ділянки Марфинець О.М.
  8. Про надання погодження на відведення земельної ділянки.
  9. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  10. Про скасування рішення сесії.
  11. Про укладення договору оренди.
  12. Про уточнення площі земельної ділянки.
  13. Про затвердження додаткової угоди до договору оренди землі.

Інформує: провідний спеціаліст відділу контролю за додержанням  законодавства про працю, оподаткування та регулювання  земельних відносин Ільїна Р.І.

  1. Про затвердження проектно- кошторисної документації по об’єкту: «Капітальний ремонт мереж вуличного освітлення по вул. Центральна лінії КТП 122 в селі Тарасівка Софіївського району Дніпропетровської області».
  2. Про затвердження проектно- кошторисної документації по об’єкту: «Капітальний ремонт мереж вуличного освітлення по вул. Набережна, Квітнева, Маяковського, Степова лінії КТП 399, 388 в селі Миколаївка Софіївського району Дніпропетровської області».
  3. Про затвердження проектно- кошторисної документації по об’єкту: «Капітальний ремонт мереж вуличного освітлення по вул. Врожайна, Привокзальна, Польова лінії КТП 132, 408 в селищі Лошкарівка Софіївського району Дніпропетровської області».
  4. Про затвердження проектно- кошторисної документації по об’єкту: «Капітальний ремонт мереж вуличного освітлення по вул. Центральна, Кар’єрна, Набережна лінії КТП 364, 127, 434 в селі Олександро -Білівка Софіївського району Дніпропетровської області».

Інформує: начальник відділу державного архітектурно – будівельного контролю, будівництва та благоустрою території виконавчого комітету селищної ради Костяннікова С.І.

  1. Про створення Реєстру Софіївської об’єднаної територіальної громади.

Інформує: спеціаліст першої категорії відділу з питань економічного розвитку, інвестицій та комунікаційних технологій виконавчого комітету селищної ради Хоружевський М.Г.

  1. Про упорядкування умов оплати праці виконуючій обов’язки селищного голови.
  2. Про затвердження розпоряджень селищного голови, прийнятих у міжсесійний період.

Інформує: спеціаліст першої категорії  з питань кадрової роботи виконавчого комітету селищної ради Моренко Г.Г.

  1. Про внесення змін до Положення про Бюджет участі (громадський бюджет) на 2020 рік.
  2. Про співфінансування проекту «Відродження давно забутих ремесел. Створення майстерні – кузні на території Софіївської ОТГ».

Інформує: начальник відділу з питань економічного розвитку, інвестицій та комунікаційних технологій виконавчого комітету селищної ради Шинкаренко С.В.

  1. Різне.

 

 

 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше