Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Пленарне засідання 42-ї сесії

Оголошення
21.12.2018

27 грудня 2018 року о 13.00 год. в залі засідань Софіївської селищної ради, за адресою: смт Софіївка, вул. Шкільна, 19 (другий поверх) відбудеться пленарне засідання 42-ї(позачергової) сесії Софіївської селищної ради VII скликання.

На розгляд 42 сесії пропонується внести такі питання:

  1. Щодо організації громадських робіт.

(Інформує: Масько А.О.)

  1. Про співфінансування проектів, які входять до Плану покращення послуги утримання та ремонту комунальних доріг та тротуарів в межах компетенції ОТГ на 2018-2023 роки.

(Інформує: Шинкаренко С.В.)

  1. Про визнання повноважень новообраних депутатів Софіївської селищної ради VІІ скликання.
  2. Про завершення повноважень голови та секретаря Миколаївської сільської ради.
  3. Про утворення  Миколаївського старостинського  округу Софіївської  селищної  ради.
  4. Про покладання обов’язків старости.
  5. Про покладання обов’язків із вчинення нотаріальних дій, проведення державної реєстрації актів цивільного стану, реєстрації місця проживання громадян.
  6. Про виготовлення гербової номерної печатки та штампів для проведення реєстрації місця проживання громадян на території Миколаївського старостинського округу.

(Інформує: Назаренко Л.І.)

  1. Про внесення змін до п.1 рішення 29 сесії VII скликання від 15.11.2017 року №1470-29/ VII «Про затвердження структури виконавчого комітету Софіївської селищної ради та її виконавчих органів»(із змінами та доповненнями).

(Інформує: Моренко Г.Г.)

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі та передачу її у власність.
  2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва жилого будинку, господарських будівель та споруд для подальшої передачі у власність.
  3. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та подальшої передачі у власність.
  4. Про перехід права користування на земельну ділянку при переході права на будівлю і споруди за цивільною угодою.
  5. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва будівель торгівлі та подальшої передачі в оренду.
  6. Про передачу земельних ділянок державної власності у комунальну власність Софіївської селищної ради.

 (Інформує: Ільїна Р.І.)

  1. Про встановлення розміру плати за навчання в комунальному закладі «Софіївська школа мистецтв».

(Інформує: Ісаєва Г.Г.)

  1. Про приймання юридичних осіб та їх майна до комунальної власності Софіївської селищної ради.

(Інформує: Акастьолова Л.П.)

  1. Про затвердження плану завдань та заходів Запорізького старостинського округу Софіївської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік

(Інформує: Демченко Т.В.)

РІЗНЕ.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше