Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Пленарне засідання 3-ї сесії Софіївської селищної ради VIIІ скликання

Новина
07.12.2020

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

про скликання третьої сесії Софіївської селищної ради VIIІ скликання

16 грудня 2020 року о 13-й годині в залі засідань Софіївської селищної ради (смт Софіївка, вул. Шкільна, 19, другий поверх) скликається 3 сесія селищної ради.

Рекомендуємо депутатам  прибути на сесію у засобах індивідуального захисту, дотримуватися по відношенню один до одного безпечної дистанції та інших рекомендацій, запропонованих МОЗ України.

 

На розгляд сесії пропонується внести наступні питання:

  1. Про затвердження Програми соціально – економічного та культурного розвитку Софіїської селищної ради на 2021 рік.
  2. Про встановлення розміру допомоги сім’ям загиблих воїнів в Афганістані.
  3. Про встановлення розміру допомоги сім’ям загиблих учасників АТО, ООС.
  4. Про встановлення розміру матеріальної допомоги незахищеним верствам населення та особам, які опинилися у складних життєвих обставинах.
  5. Про встановлення розміру допомоги на поховання деяких категорій осіб виконавцю волевиявлення померлого або особі, яка зобов’язалася поховати померлого.
  6. Про затвердження Програми фінансової підтримки Комунального підприємства «Софіївська центральна лікарня» Софіївської селищної ради на 2021 рік.
  7. Про погодження фінансового плану Комунального підприємства «Софіївська центральна лікарня» Софіївської селищної ради на 2021 рік.
  8. Про затвердження Програми фінансової підтримки Комунального некомерційного підприємства «Софіївський центр первинної медико – санітарної допомоги» Софіївської селищної ради на 2021 рік.
  9. Про погодження фінансового плану Комунального некомерційного підприємства «Софіївський центр первинної медико – санітарної допомоги» Софіївської селищної ради на 2021 рік.
  10. Про бюджет Софіївської селищної територіальної громади на 2021 рік.
  11. Про затвердження штатної чисельності апарату виконавчого комітету селищної ради та витрат на його утримання.
  12. Про забезпечення дисципліни споживання енергоносіїв установами селищної ради на 2021 рік.
  13. Про встановлення вартості харчування дітей у закладах освіти Софіївської селищної ради на 2021 рік.
  14. Про встановлення пільг на батьківську плату за харчування дітей закладів освіти Софіївської селищної ради на 2021 рік.
  15. Про затвердження Програми розвитку культури Софіївської селищної територіальної громади на 2021-2023 роки.
  16. Про затвердження Програми захисту прав дітей та розвитку сімейних форм виховання у Софіївській територіальній громаді на 2021-2022 роки.
  17. Про затвердження Програми діяльності та утримання комунального закладу «Софіївський трудовий архів» на 2021-2025 роки.
  18. Про внесення змін до рішень Софіївської селищної ради.
  19. Про згоду на передачу у комунальну власність Софіївської селищної територіальної громади житлового будинку.
  20. Про внесення змін до установчих документів КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ПОКАЗОВЕ».
  21. Про затвердження передавального акту Кам’янської сільської ради.
  22. Про приймання майна до комунальної власності Софіївської селищної ради.
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі та передачу її у власність.
  24. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства для подальшої передачі у власність.
  25. Про передачу земельних ділянок сільськогосподарського призначення з державної власності в комунальну власність.
  26. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства для подальшої передачі у власність.
  27. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства для подальшої передачі у власність.
  28. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва жилого будинку, господарських будівель та споруд для подальшої передачі у власність.
  29. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок  членам фермерського господарства «Омега» з подальшою передачею у власність для ведення фермерського господарства.
  30. Про встановлення пільг із сплати земельного податку.
  31. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування індивідуального гаражу для подальшої передачі у власність.
  32. Про затвердження плану роботи Софіївської селищної ради VIIІ скликання та її Виконавчого комітету на 2021 рік.
  33. Про затвердження Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Софіївської селищної на 2021 рік.
  34. Про затвердження інвестиційного паспорту Софіївської селищної територіальної громади
  35. Про затвердження плану місцевого економічного розвитку Софіївської селищної територіальної громади
  36. Про внесення змін до рішення селищної ради від 18.12.2019 №2807-55/VII «Про стратегію сталого розвитку Софіївської селищної ОТГна 2018 – 2028 роки»
  37. Про затвердження проектів переможців Бюджету участі на 2021 рік та їх фінансування
  38. Про затвердження Програми інформатизації Софіївської селищної територіальної громади на 2021-2025 роки
  39. Про затвердження програми підтримки молодіжної політики на території Софіївської селищної територіальної громади на 2021-2025 роки
  40. Про внесення змін до рішення селищної ради від 23.10.2019 №2679-53/VII «Про затвердження «Програми фінансової підтримки комунальних підприємств Софіївської селищної ради на 2019-2021 роки»
  41. Про затвердження положення про проведення відкритого онлайн-фестивалю-конкурсу вертепів "Різдвяна зірка" в умовах адаптивного карантину
  42. Про затвердження Програми стимулювання об’єднань співвласників багатоквартирних будинків на території Софіївської селищної ради до ефективного використання енергетичних ресурсів на 2021-2025 роки
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше