Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Перший дзвоник 2019

Новина
02.09.2019

 

День знань завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей. Перший дзвоник і початок нового навчального року - це свято викладачів та вчителів, студентів та учнів, батьків, наших друзів і в якійсь мірі навіть свято, яке якимось неймовірним дивом об’єднує всі покоління.

 

84 учня нашої школи вперше сядуть за парти, а для учнів 11-х класів, цей дзвоник розпочав останній шкільний рік.

 

Із  початком нового навчального року дітей та вчителів привітали селищний голова Сегедій П.Ю, начальник відділу освіти Мазенко В.А. та голова районної ради Шевцова Н.Д.

 

На святі були присутні почесні гості – випускники 1954 року, які побажали всім учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні, щоб кожен з учнів, за допомогою вчителів та рідних, став доброю, освіченою людиною, яка вміє творити, примножувати, любити.

 

І ось настала зворушлива та довгоочікувана мить – мить коли лунає Перший Дзвоник. Цьогоріч КЗ "Софіївська опорна ЗОШ І-ІІІ ст." зустрічала 751 учня оновленим корпусом для старших класів. І хоч роботи ще тривають, приміщення уже виглядає сучасно.  Як і годиться, за українською народною традицією, першим до оновленого корпусу школи зайшло кошенятко Буся.

 

Головні герої свята – першокласники, під оплески присутніх вперше ступили на шкільний поріг, а за ними всі школярі поспішили на свій перший урок 2019 – 2020 навчальних років.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше