Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ПОВІДОМЛЕННЯ

Новина
13.03.2023

Софіївська селищна рада Криворізького району Дніпропетровської області, керуючись статтями 7, 12 Закону України «Про основи містобудування» ст. 16, 19, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Постановою Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 р. № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» пунктом 42 ст. 26  закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» повідомляє, що на підставі рішення 18 сесії 8 скликання від 26 січня 2022 р. № 1333-18/VIIІ  «Про надання дозволу на розробку проекту містобудівної документації "Детальний план частини території земельної ділянки (кадастровий номер 1225255100:11:002:0402) площею 0,15 га зі зміною цільового призначення (із земель житлової та громадської забудови на землі для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу), розташованої за адресою: вул. Больнична, смт Софіївка, Криворізького району Дніпропетровської області  (в межах населеного пункту) для будівництва автомобільного сервісу - мийка" розробляється Містобудівна документація і звіт про стратегічну екологічну оцінку.

Замовником розробки проекту містобудівної документації "Детальний план частини території земельної ділянки (кадастровий номер 1225255100:11:002:0402) площею 0,15 га зі зміною цільового призначення (із земель житлової та громадської забудови на землі для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу), розташованої за адресою: вул. Больнична, смт Софіївка, Криворізького району Дніпропетровської області  (в межах населеного пункту) для будівництва автомобільного сервісу - мийка" визначено Виконавчий комітет Софіївської селищної ради (код ЄДРПОУ 41053148) Криворізького району Дніпропетровської області. Розробник детального плану частини території кварталу  - ФОП Дьяконова О.Б. (кваліфікаційний сертифікат відповідального виконавця окремих робіт, пов’язаних з розроблення містобудівної документації серія АА № 004201). Фінансування робіт по розробленню містобудівної документації передбачається за кошти інвестора без використання бюджетних коштів.

Громадське обговорення містобудівної документації  і звіту про стратегічну екологічну оцінку починається з 13 березня 2023 року. Детальне ознайомлення із містобудівною документацією, графічними матеріалами можливе на офіційному веб-сайті Софіївської селищної ради та у Відділі містобудування та архітектури за адресою: буд. 19, бульвар Шевченка,  смт Софіївка,  Криворізького району Дніпропетровської області з  13 березня 2023 року по 13 квітня 2023 року. 

Пропозиції громадськості мають бути обґрунтовані в межах відповідних законодавчих та нормативно-правових актів, державних будівельних норм, стандартів і правил.

До участі у громадських обговореннях містобудівної документації і звіту про стратегічну екологічну оцінку  запрошуються повнолітні,   дієздатні  фізичні  особи,  які  проживають на території,  щодо якої розроблено відповідний проект  містобудівної документації і звіту про стратегічну екологічну оцінку на місцевому рівні; юридичні особи, об'єкти нерухомого майна яких розташовані на території, для якої розроблено відповідний проект містобудівної документації і звіту про стратегічну екологічну оцінку; власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території,  щодо якої розробляється документація, власників земельних ділянок, які є суміжними землекористувачами; представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію; народні депутати України,  депутати  селищної ради.

Термін подачі письмових пропозицій (зауважень) закінчується 13 квітня 2023 року. 

Дане повідомлення є підставою для подання пропозицій та зауважень з питань формування принципів планувальної організації забудови території населеного пункту, будівництва господарських та адміністративних споруд та інше (подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил). Анонімні пропозиції не розглядаються.

Пропозиції та зауваження надаються в письмовій формі на електрону адресу sofselrad@ukr.net (з посиланням на державні будівельні норми, пункти Закону) в робочі дні з 13.03.2023р. по 13.04.2023р. тел. для довідок 0800503639. Адреса для листів: 53100, смт Софіївка, бульвар Шевченка, 19, Криворізький район, Дніпропетровська область.

Громадські слухання по факту завершення обговорення проекту містобудівної документації на місцевому рівні відбудуться у п’ятницю 14 квітня 2023 року о 14:00 в приміщенні сесійної зали селищної ради за адресою: 53100, смт Софіївка, бульвар Шевченка 19, Криворізький район, Дніпропетровська область.

                                                                       

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше