Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Пам'ятаємо. Перемагаємо.

Новина
08.05.2020

 

На календарі знову бачимо 8 та 9 травня,  що є приводом для згадок сумних подій 1939-1945 років.  

22 листопада 2004 року Генеральна Асамблея ООН проголосила ці дати Днями пам’яті та примирення, присвячені жертвам Другої світової війни. Також 9 травня – це День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

75 років відділяє нас від дати, коли наші діди разом з усім світом раділи Перемозі. Ці роковини викликають почуття радості, гордості за наш народ та гіркий сум водночас, вони уособлюють героїзм, силу духу, важку працю й вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих життів, нездійсненних мрій.

Усі ми у невичерпному боргу перед тими, хто віддав у тій війні свої життя, чия юність та молодість були перервані та покладені на вівтар перемоги. Ми пам'ятаємо жахи військового лихоліття з розповідей наших дідів- ветеранів а сьогодні особливо цінуємо та розуміємо ціну мирного життя.
 
Наш земний уклін усім, хто пережив роки окупації та пекло концтаборів, хто піднімав з руїн і відроджував Софіївщину та Україну. Нехай незгасне світло тодішньої Перемоги додає нам віри у мир та щасливе майбутнє сьогодні.

Хай мир і злагода панують на нашій землі! 

Вічна пам’ять загиблим, низький уклін живим!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше