Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

На Дніпропетровщині поліцейські затримали чоловіка, який через ревнощі підпалив автомобіль

Новина
11.06.2020

 

Співробітники Софіївського відділення поліції встановили, що причиною загоряння легкового автомобіля «Audi – 80» став підпал.

В ході розслідування з’ясувалося, що в ніч з 9 на 10 червня 36-річний житель Софіївського району через відчинену хвіртку зайшов на територію домоволодіння та підпалив автомобіль. В результаті кузов та салон транспортного засобу обгоріли повністю.

Наступного дня підозрюваного у злочині затримали в порядку ст. 208 КПК України. За його словами, злочин він вчинив через ревнощі, щоб помститися супернику. Сьогодні вирішується питання про вручення зловмиснику повідомлення про підозру за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна). Санкція статті передбачає від трьох до десяти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Дніпропетровської області

 

 © Офіційний сайт Національної поліції: https://dp.npu.gov.ua/news/podiji/na-dnipropetrovshhini-policzejski-zatrimali-cholovika-yakij-cherez-revnoshhi-pidpaliv-avtomobil/?fbclid=IwAR3TDiVCMeznooW88znUQxCW-A_WfRJxH1rGZQVsyQGx15VoyjJdICea4wI
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше