Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Шановні усиновлювачі, опікуни, піклувальники, прийомні батьки!

Новина
30.09.2021

Прийміть щирі привітання з Днем усиновлення!

В останній день вересня Україна відзначає день усиновлення. Селищний голова Петро Сегедій та начальник служби у справах дітей виконавчого комітету Софіївської селищної ради Світлана Розбицька вітають усиновителів, прийомних батьків, батьків-вихователів, опікунів, піклувальників. Це свято батьків та дітей, соціальних працівників та усіх причетних до цієї благородної справи.

Батьківство - це велике щастя, і разом з тим велика жертовність. Усиновлення - це особливе батьківство, благородний шлях до щасливої родини.

Усиновити дитину-сироту або дитину, позбавлену батьківського піклування - означає проявити милосердя. Усиновлення заслуговує на повагу та пошану оточуючих.

Шановні усиновлювачі, опікуни, піклувальники, прийомні батьки!

Прийміть доземний уклін та найщиріші слова поваги з нагоди свята. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло. Ви дали кожній дитині, яка зростає у вашій сім’ї,  щастя мати родину.

Звертаємось до всіх, хто вже пройшов шлях усиновлення, до тих, хто ще обмірковує своє рішення. Шлях батьківства не буває легким, це постійна і наполеглива праця, але й найблагородніша місія людини. Справжньою винагородою для вас будуть посмішки щасливих дітей, які даруватимуть радість, тепло і впевненість у завтрашньому дні. Висловлюю велику вдячність всім, небайдужим до дитячої долі.

Візьміть дитину у родину! І нехай разом з цим прекрасним моментом у вас назавжди поселиться щастя, добробут та родинне благополуччя!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше