Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Інформування безробітних осіб про патронатні послуги

Новина
23.03.2023

23 березня 2023 року начальник служби у справах дітей Виконавчого комітету Софіївської селищної ради Світлана Розбицька відвідала щотижневий семінар для безробітних осіб у Софіївському секторі Криворізької філії Дніпропетровського обласного центру зайнятості, що проводився завідувачем сектору Вікторією Турівною.

Темою виступу начальника служби у справах дітей була професійна комплексна послуга – патронат над дитиною. Слухачам було повідомлено мету патронату, порядок створення патронатної сім'ї; озвучено терміни перебування дітей у патронатній сім'ї; надано повний перелік документів для осіб, які мають бажання та реальну можливість створити патронатну сім'ю; висвітлено права та обов'язки майбутніх патронатних вихователів, тонкощі оплати їх послуг.

Учасники семінару отримали консультацію щодо проходження навчання за тренінговою Програмою підготовки сімей-кандидатів  у патронатні вихователі, отримали контактні дані про осіб, які можуть більш ретельно, під час особистої консультації, ознайомити з інформацією про сімейний патронат, ролі та функції патронатних вихователів.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше