Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Моніторинг виконання будівельних робіт у ДНЗ «Берізка», «Чайка» та «Ромашка».

Новина
27.11.2020
25 листопада до нашої громади завітали поважні гості з метою моніторингу виконання будівельних робіт у дошкільних навчальних закладах «Берізка», «Чайка» та «Ромашка».
Проект реалізується в рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України - спільна програма Європейського інвестиційного банку та уряду України. ЄІБ фінансує будівельні роботи (для об'єктів Дніпропетровської області - до 80%, а 20% ПДВ плюс додаткові витрати - місцеві бюджети) та проведення технічного нагляду. Міністерство розвитку громад та територій України - виконавець програми та розпорядник коштів субвенції на реалізацію проєктів.
У зустрічі взяли участь - представники команди НКПВУ ПРООН спеціаліст з інженерно-технічних питань Наталя Гусєва та ключовий експерт з антикорупційної діяльності Іван Сікора, заступник директора Департаменту капітального будівництва Дніпропетровської ОДА Дмитро Макаров, селищний голова Петро Сегедій, начальник відділу освіти Валентина Мазенко, завідуючі дошкільними навчальними закладами Любов Магеря, Олена Рибалка та Віра Євтушенко, а також представники підрядних організацій, які виконують будівельні роботи.
В ході проведення моніторингу виконання робіт на будівельних майданчиках дошкільних навчальних закладів «Берізка» та «Чайка» було обговорено всі будівельні моменти. Роботи на об’єктах виконуються якісно та своєчасно. Всі зауваження і пропозиції було враховано та взято на контроль.
Також, проведено робочу зустріч з представником підрядної організації щодо початку будівельних робіт у дошкільному навчальному закладі «Ромашка».
Вдячні всім партнерам за підтримку та якісно виконувані роботи.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше