Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

З Днем Збройних Сил України

Новина
06.12.2019

6 грудня 2019 року в Україні відзначають День Збройних Сил України. Саме цього дня 1993 року Верховна Рада ухвалила Закон "Про Збройні сили України". 6 грудня – це день пам'яті тисячі сміливих та мужніх воїнів, які віддали своє життя за незалежність, волю та суверенність нашої держави.

День Збройних Сил України сьогодні – це, насамперед, почесне свято тих, хто захищає нашу державу від ворогів, опікується про безпеку та зміцнення обороноздатності країни. Це день сміливих військовослужбовців, завдяки незламному духу яких, Україна досі залишається суверенною незалежною державою.

Шановні воїни, ветерани війни і Збройних Сил, учасники визвольних змагань українського народу!
Від імені Софіївської селищної ради щиро вітаємо вас із Днем Збройних Сил України. Відзначаючи це свято, ми складаємо глибоку шану всім, хто боронив честь і свободу рідної землі, хто нині зміцнює обороноздатність країни.

Український народ високо цінує ратну службу воїнів, які виконують покладений на них конституційний обов’язок, забезпечують надійну оборону Вітчизни, її недоторканність та територіальну цілісність. Підґрунтя нашої майбутньої армії – висококваліфікований і високооплачуваний, упевнений у завтрашньому дні офіцер. Саме тому реформування Збройних Сил здійснюється паралельно із розв’язанням соціальних проблем військових та членів їх сімей.

Віримо, що українські військовослужбовці й надалі гуртуватимуться навколо ідеї єдиної і неподільної України.

Нехай щира любов до України, славетні бойові подвиги наших батьків та дідів, народна повага надихають вас на нові звершення у благородній справі служіння рідному народові. Щастя, добра та злагоди вам і вашим родинам, дорогі воїни та ветерани!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше