Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Щодо програми підтримки ОСББ

Оголошення
17.02.2020

Шановні жителі багатоквартирних будинків, повідомляємо, що на території Софіївської селищної ради діє Програма стимулювання об’єднань співвласників багатоквартирних будинків до ефективного використання енергетичних ресурсів, яка  спрямована на забезпечення енергетичної безпеки та переходу до енергоефективного та енергоощадного використання та споживання енергоресурсів із впровадженням інноваційних технологій.

Програмою передбачено, що з бюджету Софіївської селищної об’єднаної територіальної громади  відшкодовується позичальникам (ОСББ) частина кредитних коштів, а саме 20%  від максимального розміру основної суми (тіла) кредиту, але не більше 20 тис. грн. за одним кредитним договором, залучених на впровадження заходів щодо ефективного використання енергетичних ресурсів та енергозбереження.

Ознайомитися з програмою можна сайті Софіївської селищної ради: https://sofotg.gov.ua/

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше