Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Маємо гарну, теплу, комфортну школу до якої хочеться йти навчатись

Новина
27.08.2021

З історії ми знаємо, що благодійність завжди була властива українському народу.

Це ще раз підтвердило керівництво підприємства ТОВ «АВ МЕТАЛ ГРУП», яке надало нашій громаді благодійну допомогу у вигляді проведеного капітального ремонту будівель Софіївської філії КЗ «Софіївська опорна ЗОШ І-ІІІ ст.».

Від імені селищного голови Петра Сегедія, директора Софіївської філії КЗ «Софіївська опорна ЗОШ І-ІІІ ст.» Віри Зубко та батьків учнів, які навчаються у Софіївській філії КЗ «Софіївська опорна ЗОШ І-ІІІ ст.» величезна подяка ТОВ «АВ МЕТАЛ ГРУП», а саме керівнику технічного сектору Павлу Статівці та заступнику керівника технічного сектору Володимиру Білому за благодійність та якісно виконані роботи.

На сьогоднішній день, відремонтовані та утеплені дві будівлі школи. Перекрито дах, утеплено та пофарбовано стіни, замінено систему зливу води, відремонтовано цоколь та облаштовано мощення по периметру будівлі. Маємо гарну, теплу, комфортну школу до якої хочеться йти навчатись.

Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаємо Вам усіляких гараздів, здоров’я, процвітання і побільше тепла на Вашому життєвому шляху.

Маємо намір на подальшу плідну співпрацю в рамках підтримки нашої громади.

Робимо громаду кращою та комфортною для життя!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше