Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

В Україні створено Національний портал з імунізації

Медицина
27.04.2023
З метою покращення інформування населення та популяризації щеплень серед дітей та дорослих в Україні створено Національний портал з імунізації vaccine.org.ua, який символічно запущено в роботу напередодні Європейського тижня імунізації 2023.
Портал розроблено за ініціативи Голови Національної технічної групи експертів з імунопрофілактики – Федора Лапія, за підтримки Міністерства охорони здоров’я України та ДУ «Центр громадського здоров’я» МОЗ України.
Робота Національного порталу з імунізації vaccine.org.ua сприяє підвищенню охоплення профілактичними щепленнями та запобіганню вакцинокерованим захворюванням шляхом поширення публікацій та навчальних матеріалів для громадськості та медичних працівників.
 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше