Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Ідеї молодіжного проекту в Софіївській громаді

Молодь
18.05.2023

Крок за кроком працюємо над розробкою молодіжного проєкту, який отримає фінансування від Програми USAID DOBRE

Нагадаємо, що за результатами Молодіжних діалогів участі у Софіївській громаді молоддю були розроблені пропозиції 10-ти ідей молодіжних проєктів. Наступний етап - проведено онлайн-опитування молоді щодо пріоритетних ідей, серед яких було визначено ТРИ пріоритетні:
  • ♥️ Молодіжний центр.Перезавантаження - 49.2 %
  • ♥️ Скейт - майданчик - 25.9 %
  • ♥️ Вільний спортивний простір у молодіжному центрі - 8.6 %
Участь в опитуванні взяли: 185 представників/ць молоді громади
Наступний крок - онлайн-обговорення ідей за участю молодіжного активу, Молодіжної ради, представників громадських молодіжних організацій, органів місцевого самоврядування, партнерів з ГО Агенція сталого розвитку “Хмарочос” та Програми USAID DOBRE, де буде проаналізовано ТРИ ідеї на предмет реалістичності втілення, доопрацьовано програмне наповнення ідей та визначено робочу групу, яка готуватиме ТРИ проєктні ідеї до подання Програмі DOBRE.
Програма DOBRE лишає за собою фінальне погодження проєктної ідеї для подальшої підготовки проєктної заявки, яка відповідатиме умовам та пріоритетам грантової програми.
Програма «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID)
Супровід в розробці ідей молодіжного проєкту надає ГО «Агенція сталого розвитку “Хмарочос”» в рамках проєкту «Голос громади в місцевому самоврядуванні» Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).
В Кіровоградській та Дніпропетровській областях виконавцем проєкту «Голос громади в місцевому самоврядуванні» є ГО «Агенція сталого розвитку “Хмарочос”».
#DOBRE
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше